~CEPAT KLIK LINK INI~

Saturday, June 30, 2012

GAMBAR REDZA SYAH AZMEER-SUAMI IRMA HASMIE

0 insan terpilih
assalamualaikum...



ini beberapa lagi gambar suami Irma Hasmie, Redza Syah Azmeer..sekali tengok macam Fahrin Ahmad. sekali tengok macam Redza Syah pulak..hehe..yang penting hensem..hahaha










semoga mereka berdua berkekalan hingga ke akhir hayat..kalau bergaduh jangan cepat melenting. biasalah dalam perhubungan pasti ada pasang surutnya. sabar merupakan kunci asas dalam perhubungan. InsyaAllah, jika memang benar dia jodoh kita, maka akan kekal hingga ke Jannah..Aminn!


Friday, June 29, 2012

GAMBAR SEKITAR MAJLIS NIKAH IRMA HASMIE DAN REDZA SYAH AZMEER-SANGAT CANTIK!

0 insan terpilih
assalamualaikum...


hari ini bersamaan Hari Jumaat 29 hb Jun 2012, pasangan Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer 31 tahun, telah selamat melangsungkan majlis pernikahan mereka. mereka akan disandingkan pada 1 Julai 2012 di Putrajaya.

sangat cantik dan ayu manis..

sangat segak dan hensemm








pelamin akad nikah

fuhh! bagaikan puteri kayangann






sangat sepadan lah mereka ni...sama-sama cantik, sama-sama hensem..bagai pinang di belah-belah..pertemuan mereka pun tidak di sengajakan..pertemuan pertama kali ketika masing-masing menunaikan umrah..Alhamdulillah, jodoh yang Allah tentukan untuk kita, tak siapa pun tahu, di mana dan bila..tunggu dan lihat..

Tuesday, June 26, 2012

IDEA memiliki pelamin yang super duper cantik, pelik dan comel

3 insan terpilih
assalamualaikum

pelamin ibarat kereta labu cinderella

entry sebelum ini adalah mengenai kepelikan kad jemputan kahwin zaman sekarang. now, sheila nak update mengenai keunikan dan kecantikan pelamin yang menjadi pilihan pengantin zaman sekarang pula..memang macam-macam design ada..sangat kreatif, inovatif dan cantikk giler uollz. nak duduk pun terasa segan pulakk..takut pelamin anganku musnah jadinya..upsss.

pelamin ibarat snow ball

pelamin yang sangat rare dan tak terpikir nak buat..gud job

kadang-kadang ada jer pelamin yang kita sendiri tak pernah terpikir ada design yang macam tu..contohnya macam pelamin kat atas ini. tapi cuma satu jerlah yang frust sikit sebab pelamin macam ini hanya sesuai di letakkan sekiranya majlis itu di buat di dewan kan..kalau nak letak kat luar rumah boleh jugak cuma tak meletup lahh..huhu

pelamin ibarat sebiji telur

pelamin yang sedap mata memandang

pelamin yang suci murni

banyak faktor yang kita kena pikir sebelum nak bina sesuatu pelamin itu..contohnya lokasi samada di dewan, outdoor ataupun di dalam rumahh..contoh macam pelamin yang atas ini, sah-sah sesuai untuk kenduri dalam dewan atau hotel je kan..lain lah kalau rumah uollzz besar dan lebar sampai boleh letak pokok-pokok macam tu..haha

pelamin yang menyejukkan mata

pelamin yang simple and minimize

lagi satu kita kena pikir juga bajet yang kita ada..sama jugak macam kita nak mereka satu kad jemputan kahwin..kalau bajet kita banyak, maka kita boleh gunakan material yang baik dan cantik..tapi kalau bajet kita ciput, terpaksalah guna A4 paper je kan..sama jugak macam pelamin ini..SEMAKIN BESAR BAJET KITA, SEMAKIN BESARLAH PELAMIN ANDA..hahhaha

pelamin yang superb lawa!!

pelamin yang membeliakkan biji mata..wowww!

lagi satu nasihat nak bagi kat uollzz yang nak kahwin tu..pilihlah pelamin yang sesuai dengan diri dan baju pengantin anda..janganlah dah buat pelamin punyalah cantik meletup giler, tetiba pakai baju yang lari tajuk kan..memang pelik tau..lagi satu jangan biarkan pelamin anda tu memakan gambar anda. yelahh sekarang kan banyak khidmat photographer yang professional tu. takut nanti bila gambar dah siap, tercari-cari pulak mana lah pengantin dalam gambar tu kan..semuanya sebab pelamin lagi menyerlah dan meletupp..huwawawa

pelamin yang fuhh simple but nice gilerr!

pelamin yang comell!

pelamin yang cute!!

walaupun kita mempunyai bajet yang ciput, tak semestinya kita tak boleh memiliki pelamin yang woww giler..contoh macam pelamin kat atas ini. sheila rasa kita sendiri pun boleh buat design tu kan..cari wrapping paper yang comel-comel dan cantik, lipat-lipat macam nak buat kipas tu, lepas tu siap dahh..asalkan anda kreatif dan mempunyai banyak idea sudah cukup..jimat duit kat situ..

pelamin yang mempunyai bunga yang cantikk

pelamin yang mempunyai kombinasi warna yang cantik!

yang terkahir sekali, kalau nak buat pelamin, cariklah pelamin yang menggunakan bunga hidup.janganlah guna bunga plastikk..kesian mak tengokk..bukan apa, kalau kita guna bunga hidup baru nampak seri tu kann..lagi satu, jangan letak bnyak sangat bunga sampaikan kerusi pengantin pun tak nampak dahh..lepas tu, mulalah pengapit susah nak mengipas-ngipas..sebab ruang tak cukupp..alahhaaaii...

* adoii dah macam perunding perkahwinan pulak sheila ini..lari bidang sudahhh..hahaha..kalau turn sheila nanti, macam mana pulaklah pelamin time tu kan..entah-entah just ada kerusi jer kan..ahahaha..sedih nyaa..takpelah amalan bersanding tu cuma cukup syarat jer..biarlah berpatutan dengan kos kita..jangan lah nak buat grand-grand last-last lepas kahwin mulalah pening kepala mana nak cari duit..lainlah kalau ada orang nak sponsor macam artis-artis itu..huhuhu 

Sunday, June 24, 2012

PELIK-Kad Jemputan Kahwin berbentuk samsung tab, iphone, angry bird, youtube dan facebook

6 insan terpilih
assalamualaikum

kad kahwin zed zaidi

hari ini nak story mory perihal KAD JEMPUTAN KAHWIN orang zaman millenium sekarang ini..semakin pelik, semakin unik, semakin comel, semakin takut nak di buang dalam tong sampah atau pun dikeronyok dan di campak merata-rata sampai termasuk dalam longkang depan rumah..susah dah sekarang nak jumpa kad kahwin yang hanya pakai kertas A4 berwarna, buat satu keping lepas tu photostat banyak-banyak bagi dekat jemputan..memang rare dah sekarang ini kad jemputan macam tu kan..hehe

kad kahwin pakcik google

kad kahwin komposer

kalau kita tengok design kad kahwin sekarang ini ibarat melambangkan identiti pengantin itu sendiri. contohnya, kalau dia seorang komposer, maka kad kahwin seperti di atas menjadi pilihan. memang pelik dan kalau sheila terima kad jemputan macam ni, memang akan belek-belek beratus kali sebab nak pastikan benda apa sebenarnya kad ini cuba sampaikan. hehe

kad kahwin farah

kad kahwin ala retro

kad kahwin gulung

kad kahwin ashraff muslim

kalau kita tengok artis-artis Malaysia sekarang pun tak nak kalah dalam meng design kad jemputan kahwin mereka. setiap dari mereka inginkan kelainan. barulah terbuka mata semua orang nak tengokkan. tapi semua design tu kena berpatutan dengan budget kita jugak. kalau bajet banyak, maka bolehlah mereka design yang gempak. kalau budget ciput, maka design pakai kertas A4 warna jelah kan..alahaii..

kad kahwin cute

kad kahwin ala cerita pawagam

kad kahwin noh hujan

peminat tegar utusan malaysia

tapi kadang-kadang sheila pelik lah..tak rasa sayang ke nak bagi kad kahwin cantik-cantik and pelik macam ini. yelah masyarakat sekarang kalau dapat kad kahwin, lepas itu akan di buang dalam tong sampah. ada ker mereka yang mempunyai hobi mengumpul kad kahwin unik dan pelik ni ek? yelah nak tunggu kad kahwin kita sendiri mungkin lambat lagi, so kumpullah kad kahwin orang lain yang mana menarik hati..

kad kahwin ala passport

kad kahwin peminat tegar manchester united

kad kahwin fazreen

kad kahwin ana dahlia

kad kahwin pelajar/golongan muda

kad kahwin untuk para cikgu

kita boleh jugak design kad kahwin yang terasa dekat dengan diri seseorang tu. contohnya, kalau dia seorang guru, mungkin dia akan terpikir nak buat kad kahwin macam kat atas dan bawah ini sebab melambangkan identiti mereka. macam mana kad kahwin seseorang itu kalau dia merupakan seorang polis, bomba, doktor atau pun peguam..mesti kreatif jugak kan..! hehe..kalau dia seorang arkitek mungkin dia akan mereka kad kahwin dia sebesar plan umah yang sedang dia usahakan..hahaha! tak pun macma mana kalau dia seorang pilot? mungkin dia akan mereka kad kahwin berbentuk kapal terbang kan?? haaaaa..

kad kahwin buku sekolah

kad kahwin peminat tegar cadbury

kad kahwin nabil

kad kahwin michelle (melodi)

kad kahwin youtube

kad kahwin peminat tegar angry bird

kad kahwin iphone

kad jemputan kahwin juga ada yang berpandukan edaran zaman. contohnya macam kad kahwin yang atas dan bawah ini. mungkin kita tak terpikir langsung nak buat kad kahwin seperti ini kan.? kalau sheila terima kad kahwin macam ni, mungkin rasa sayang nak buang atau keronyok..hehehe..yelahh, comel sangat kann! lagi-lagi yang angry bird tu. mungkin orang-orang tua yang terima kad kahwin macma ni, akan terus buang sebab diaorang ingatkan iklan apa pulak kan..tak pasal-pasal..hurmm
kad kahwin samsung tab

setem kad kahwin

kad kahwin zahiril adzim

kalaulah giliran sheila kahwin nantikan, tak tahulah bila tahunnya kan, sheila nak buat kad kahwin ala-ala komik amacam? macam komik Lawak Kampus tu..hahhaa..tak pun buat kad kahwin ala-ala novel..ececehcehceh..tak pun kan buat kad kahwin ala-ala blog sheila..huwawawa..mesti kelakar..huhu..kena kumpul duit lah sekarang ini..hehe..macam syok sendiri je kan! hehehe..tak pun kad kahwin bentuk email ker, twitter ker, bil letrik ker, botol ker..hahhaa..pelik-pelik! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA