~CEPAT KLIK LINK INI~

Monday, December 14, 2009

hepi ke tak eh??

adakah cla patut hepi sebab dapat result yg agk boleh tahanlah..hehe.tapi kan dalam masa yg sama cla sedih sebab lagi 0.04 lagi nk dekan..arghhh..frust menonggeng la..ingatkan dapat la dekan sem ni..tapi apakan daya..huhuh..knapa perkara ini berlaku pada cla ha??

mungkin sebab paper law telah membuatkan result ku begini..atau mungkinkah paper pr telah membuatkan result ku jd begini??atau mungkinkah cla maen2 masa dalam class?atau mgkinkah memang takdir cla begitu??atau mungkinkah cla terlalu over cnfident??arghhh...kalau tak mesti cla dapat pergi diner dl,dapat dudk bilik 2 orang..huhuh sedih..

tapi xpe..disebabkan ramai telah memberi kata2 semangat and berharga bg ku,akan ku buktikan sem depan ku akan dapat dl..insyaallah..and kepada mereka yg dapat dl sem lepas,tahniah diucapkan kepada anda!!!

2 insan terpilih:

Che Wan Puteri said...

its okey, kire dh tinggi dh tu kalo lg ckit nk dl. congrats anyway. :)

kayzer said...

brsyukur la dgn pe yg de...
huhuhu... insyaallah next sem dl dlm gnggaman adk..
ciput je lg..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA