~CEPAT KLIK LINK INI~

Wednesday, December 14, 2011

Gambar Maria Elena Zarul & Asfirdaus Asri Bertunang

assalamualaikum..

wahh sudah lama beta tak menaip entry baru ini nampaknya yer..tgk page view dah 50 ribu plus plus..dalam masa sehari dah meningkat 200 viewers..tapi followers tak naik-naik jugak..nak kena cubit ni sape-sape yng tak follow blog i lagi nihh..hehe..maybe blog i ni tak sehebat blog orang lain yang beribu-ribu followers kan..tak pelahh.buat ayat sedih pulak aku ni ek... :(

today entry nak cerita pasal seorang blogger hebat, seorang youtubers hebat..cer teka cer teka siapakah gerangan insan yang aku mahu ceritakan ini!! heheeh bukan anwar hadi, bukan artis itu, bukan jugak artis ini. tapi aku rasa insan ini pon macam dah jadi artis je sekarang..hehe..

aku suka tengok dia bila dia tengah bercakap. potpetpotpet jer mulut dia. lagi-lagi bila tengah speaking. macam air hujan jer ayat keluar dari mulut tu padahal spontaneous jer kan..untunglahh pandai speaking. aku ni speaking pon kadang-kadang hancur..hahah..low confidentlah to talk with someone else..cewahh dah speaking pulak aku ni haa..hehe

so, cut the story, korang dapat teka tak siapa insan yang aku nak cerita ini.?? based on tajuk entry ini pon awal-awal dah tahu aku nk cerita apa kan..apalahhh..hahaha..bengong sekejap. insan yang bernama Maria Elena Zarul, seorang youtubers yang semakin popular. kalau dulu dia ada buat tutorial shawl, selalu bergambar dengan mimik muka yang pelik-pelik, take a picture with an artist like Yuna, Hana Tajima. so untung lahh kann..hehhee..

she's now telah ditunangkan with someone called Asfirdaus Asri..so hensomm jugak tau..sesuai sangat mereka ini, bagai pinang di belah-belah..hehe..on that engagement day, Maria pakai baju tunang dimana baju itu merupakan baju bersanding emak dia dulu kala..hehe..so sweet kan..and masa akad nikah nanti pulak, dia akan pakai persalinan akad nikah emak dia dulu kala..hehe..muat lagi tuhh..







family Asfirdaus Asri


family Maria Elena


soooo handsomeee and gorgeous gilerr kann!! arghh make me jelezzz!

nak tengok video pertunangan mereka?? clicklah VIMEO  inii!

sumber: blog peliks (maria elena)

2 insan terpilih:

.zara. said...

eh. bukan fatin liyana ke tu?
owhh. abg dia ke tunang cik maria kite. heee

nur chahaya abadiey said...

chumell nye mereka.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA