~CEPAT KLIK LINK INI~

Saturday, February 12, 2011

jom check usia sebenar anda. matang atau kanak-kanak?

assalamualaikum, tadi aku ada jalan-jalan ronda ke blog blogger yang lain. then aku ada terbaca satu entry yang dibuat bro ni tentang umur sebenar kita.

ada satu website yang boleh identify umur sebenar kita. kadang-kadang umur kita dah tua tapi perangai macam budak-budak. ada juga yang masih muda remaja tapi perangai macam dah matang. so dari sini kita boleh tahu kita ini budak-budak ke atau dah matang dari umur kita.

aku pun sajalah try nak tengok aku ni tak matang ke atau terlebih matang dari umur sebenar. so lets check it out!



mula-mula ada keluar seorang baby ibarat doctor tanya pasal umur kita


lepas itu dia akan bagi ceramah sedikit..hehe


next question dia akan tanya pasal eating habits. ada 9 soalan kena jawab..jujur tau!!


then, dia suruh kita tarik nafas and hembus, jangan lupa buat nanti doktor marah..hehe


next question pulak dia tanya pasal kesihatan kita. yang ini penting, jangan tipu!!


lepas tu dia ajak melepak sambil minum air kelapa..haha just kidding..


next question pasal lifestyle..

finally result pun kuar!!! jeng..jeng..jeng..


what!! i'm 5 years older than my age??? oh no..berperangai tua kah aku? jangan takut, cuma sedikit matang dari usia sebenar..ok what..hehe

kalau nak check, go to this website!!

2 insan terpilih:

Qaseh ElyaNas said...

hehehehe 5 tahub..jauh sgt nie

vee da try.. 2 thn jer :p pn xbest gak hahahah

Abhamz said...

salam, bagus jugak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA