~CEPAT KLIK LINK INI~

Saturday, September 1, 2012

Beraya...Makan...Posing...Gambar...taraaa!!



Assalamualaikum..

dah dekat 2 minggu umat Islam beraya. suasana pun dah semakin suram walaupun masih ramai lagi yang ambil kesempatan untuk buat open house. lagi-lagi semalam 31 ogos start cuti sampailah ahad ini, so ramai yang berpakat untuk balik kampung semula, sambung beraya..hehe..

with my sis

sheila pulak, semalam tak dapat join family konvoi beraya dekat Negeri Sembilan, Kuala Lumpur and Klang sebab terpaksa ikut cakap boss join meriahkan Merdeka dekat Stadium Bukit Jalil. haiyyaa boss, nasib jer saya ni budak praktikal, so kenalah ikut cakap boss..kalau tak, memang saya dah ikut diorang kutup duit raya dah..hehe..
baju tu besar membuatkan saya nampak gemuk!!

eh, jangan tak tahu, sheila masih lagi dapat duit raya tau. tapi dah kena warning, tahun depan no more duit raya sebab dah bekerja..hurmm tapi makcik pakcik akak abang sekalian, saya masih belum berkahwin so kenalah dapat duit raya jugak kan??? hehhe..
model kain sampin..(abaikan baju berkedut tu..

bagi sheila raya tahun ini tak dalah meriah sangat pon. mungkin sebab tak dapat duit raya banyak sangat kot..hehe..tapi seronok jugaklah bila ada kawan sekolah rendah datang beraya dekat rumah. lepas tu, dapat join open house yang company buat. seronoklah bila bab-bab makan ini kan. 

model kampung..hehe
sekarang sheila punya berat dah naik 2kilogram. aiyaaa! ini yang tak suka sangat. first time dapat 42.4 kg..haha..patutlah badan ni dah terasa berat sangat jer. tak boleh jadi ini. misi selepas ini adalah turunkan berat  badann!!yeehaa!

with my bro
model kerusi..huwawaw

jadi dekat sini adalah sheila update sikit beberapa gambar masa beraya dekat rumah sendiri, rumah maklang dekat ampang and rumah paklong dekat melaka. 
Mintak maapp., gambar senget..dah betulkan pon tetap senget..kahkahkahh..(me yg purple)
hari khamis lepas sheila ada join open house yang dibuat Sime Darby di Sime Darby Convention Centre, KL. perghh banyak giler sheila makan. memang masa tu tak usik nasi langsung. first sheila makan kambing golek, tak tahulah bape kali diorang refiil kambing tu..then, makan satay, desert yang sangat sedap..dapat cuci mata lagi..haha..bila dah terlalu kekenyangan makanya, nak balik opis pun rasa macam malas. nak buat keje lagilah mengantuk. tapi kena jugak setelkan kerja hari tu sebab isnin ni kitaorang akan berpindah ke opis baru!!

4 insan terpilih:

afiq said...

ilaaa comelnyaaa ilaa...
mengagumi ciptaan allah.
keep it up ila..
u r the cutest creation in da world ever..
gnna miss u..

saharaa said...

cantikkkk..
bedak cap ape kak ila pakai....
hilang semua jerawat2 and kawah kak ila...
brp gantang bedak ni...
jemput dtg blog saya ye
beautifulsaharaa.com

sheila said...

afiq: thanks :)

saharaa: berapa gantang ea? xdalah banyak sangat..welcome to dunia blog sis.. :)

saharaa said...

afiq:
ohh maii mcm tu pon comel...u x nampak ke jerawat2 dia bermaharajalela...
agknya budak2 pengursan cikai2 ni hanya tahu bersolek saja

kak sheila:hehehehe tq sissssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA