~CEPAT KLIK LINK INI~

Friday, August 31, 2012

Oppa Gangnam Style --> Entah Pape Jerr..!

Psy’s ‘Oppa is Just My Style’ Music Video to Release on The 15th

OPPA GANGNAM STYLE..telah menjadi satu fenomena di dunia sejak kebelakangan ini. video yang memaparkan tarian kuda ini telah mencecah 6 juta lebih penonton sejak ia di keluarkan. apa yang best sangat dengan oppa gangnam style ni? untuk mendapatkan jawapan, sheila pun tengoklah video nyer di Youtube.


actually sheila terdetik nak tengok bila ramai kawan-kawan post dekat facebook mengatakan yang mereka dah addicted giler dengan oppa gangnam style ini. disebabkan terlalu curious nak tahu, sheila pun terdetik jugaklah nak search dekat youtube kan. 


my first impression towards this video is 'entah pape jer'..sheila tercari-cari jugak part mana yang best sangat tu sampaikan boleh addicted nak tengok lagi kan.. bila dah pertengahan sheila macam menyampah pulak dengan lelaki ini. terkangkang-kangkang menari..macam orang tak betul jer. dengan ada tarian yang tak senonoh segala bagai..sampai pengakhiran video, nothing yang boleh buatkan sheila addicted pun. so tersangatlah pelik pulak macam mana orang lain boleh addicted sedangkan sheila tak pun, malah tak paham pun apa yang dia cuba sampaikan.



sejak oppa gangnam style ini menjadi popular, makin bertambah pulak rakyat malaysia yang kreatif giler buat video ala-ala oppa gangnam style tapi dalam versi raya. yelah, sekarangkan bulan raya kan. bukan setakat rakyat malaysia, malah seluruh dunia termasuk Justin Bieber, Rihanna, dan penyanyi-penyanyi popular Hollywood turut terpengaruh dengan oppa gangnam style..jadi, korang dapat bayangkan tak betapa hebatnya video ini?? 

P/S: satu benda yang sheila tak paham,  benda yang entah pape ni cepat jer orang terikut-ikut, tapi kalau benda yang baik-baik, satu pun tak nak ikut. inilah namanya dunia akhir zaman. hurmm 

4 insan terpilih:

.zara. said...

setuju sangattt!
meyampah kot dengan oppa what so ever ni -.-"

Honey & Butter said...

setuju..xpaham pun kenapa org boleh addicted. nak kata lawak, xde la lawak sangat. nak kata dance step tu menakjubkan pun tak. xpaham xpaham..

Nur Misnan said...

baik buat shuffle.. hik3

Dian Akulah Sindarela said...

Huhu.... Maybe rentak rancak koowwtttt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA