~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, July 26, 2012

Addicted Tengok Running Man..arghhhh!

assalamualaikum..


sejak kebelakangan ini sheila telah terjebak dengan satu tabiat atau kata lainnya telah addicted dengan satu benda alah ni. mungkin bagi korang sheila agak ketinggalan tapi nak buat macam mana, baru sekarang cheq sedaq betapa bestnya benda alah ini..hehe.. bukan BBM, bukan whatsapp ataupun Instagram.yelah semua tu  sheila tak ada lagi..yelah handphone tak canggih sangat kan..takpelah tunggu one day baru boleh buat semua benda alah tu. sekarang ini nak habaq satu benda yang boleh buatkan sheila happy sampai kekejangan urat muka. hahhahaa

korang nak tau apa dia? haaa sheila telah pun addicted tengok cerita Running Man..Running Man ini merupakan variety Show dari Korean. every episode akan tampilkan artis jemputan contohnya Bigbang, Siwon, Nickhun, Snsd and ramai lagi lah yang popular... hahahhaa dulu sheila pelik jugak, kenapalah ramai sangat kawan suka tengok cerita ini sampai tak tido malam. asyik-asyik post dekat facebook pasal Running Man. sheila yang tak tahu pape hanya mampu baca jer status diorang tu. hehe


so, disebabkan dah tak tahu nak buat apa bila dekat rumah, sheila pun trylah download Running Man dekat Youtube. mula-mula tengok episode yang best dulu. and korang nak tahu apa jadi dekat sheila lepas tu? every day every night sheila akan download episode Running Man yang sheila rasakan tetamu jemputan dia best. hahhahaa memang terus addicted jadinya tau. barulah sheila paham perasaan diorang yang dah tengok beratus episode tu.huhu


bagi sheila episode yang paling kelakar sheila tengok setakat ini sampai kekejangan otot muka adalah bila tetamu jemputan diorang adalah Park Ji Sung dengan IU..memang gelak guling-gulinglah bila tengok diorang main bola sampai ada power terbanglah, angin lah..adoii.sampaikan mak pun bising sebab sheila ketawa sorang-sorang..hahaha sumpah lawak seyh..

jadi, pada sesiapa yang ada semua episode Running Man tu, silalah email kat saya ea..nak tunggu download memang lambat lah kan..huwawawa..and kepada sesiapa yang belum tengok, cuba korang jinak-jinakkan diri tengok gameshow tu. mana tahu dapat hilangkn stress korang. hehe..chaoo!

3 insan terpilih:

Nurlyla said...

addicted sama!! kwangsoo.. haha

afiq said...

ila!!!!!

yana said...

running man daebak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA