~CEPAT KLIK LINK INI~

Monday, July 23, 2012

page AGENSI PENCARI JODOH (AAS) di FB harus dihentikan segera!

assalamualaikum..

entry ini cuma ingin memberitahu semua kaum hawa di luar sana supaya berhati-hati dalam meletakkan atau mengupload gambar anda tidak kira seksi ataupun tidak di dalam facebook. ini adalah kerana terdapat satu page yang diberi nama AGENSI PENCARI JODOH (AAS) telah mengambil gambar-gambar gadis untuk diperkenalkan kepada semua lelaki di luar sana.

bila sheila ternampak page ni, memang mengucap panjang. tak sangka ada page sebegini. ibarat mereka menjual gadis-gadis di dalamnya. ada yang bertudung ada yang tidak senonoh. haisyy memang bahaya bila letak gambar kita di facebook sebab takut pihak tidak bertanggungjawab mengambil secara curi atau tidak mintak permission. perghhh harap-harap pihak berwajib dapat pantau dan ambil tindakan terhadap admin page tersebut. gambar-gambar gadis yang mereka ambil di facebook itu memang ternyata semuanya lawa-lawa dan comel. kalau sheilalah di tempat mereka memang sheila samanlah page tu..kurang hajo betul!

3 insan terpilih:

abiwan said...

tak pernah dengar pun page ni.. dah down kot.

Anonymous said...

dia dulu dikenali sebagai HIMPUNAN GAMBAR AWEK SO DAH TUKAQ NAMA SELEPAS KENA BAN

Muhammad93 said...

page tu dah ditutup..
page tu keterlaluan kerana mengupload gambar2 yang keterlaluan.
cuma 1 nilai positif yang saya dapat, ramai kawan2 perempuan saya dah delete gambar2 mereka yang berpakaian tidak cukup kain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA