~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, July 29, 2012

esok bermulalah latihan industri saya di Sime Darby Plantation

assalamualaikum

malam ini perasaan bercampur baur..ada takut, gementar, excited, and eager to know what will happen tomorrow. esok bermulalah era sheila di alam practikal. perghh memang nervous sebab practikal dekat company yang dah well established. lepas tu takut macam manalah penerimaan and layanan mereka dekat sheila nanti..suka ker, kerek ker, sombong ker..haishh!

semua dokumen dah siap..buku log, offer letter dari company..baju pun dah siap iron..hehe..excited memang excited tapi dalam masa yang sama seram jugak. nak kata first time kerja tak jugak, sebab tahun lepas sheila ada kerja dekat MPH Bookstores selama 4bulan. tapi mana nak sama kan kerja dekat MPH dengan kerja dekat SIME DARBY..semestilah expectation mereka terhadap kita tinggi kan. hopefully esok semuanya berjalan dengan lancar..nanti ada masa sheila update mengenai perjalanan latihan industri sheila dekat syarikat Sime Darby Plantation Sdn. Bhd. okayy..!

9 insan terpilih:

Anonymous said...

taniahh ye sheilaa bkn sng sime darby nk trime org selagi pointer x btol2 gempakzz..

anda tergolong dlm golongan org2 yg beruntungg..
tahniahhh yerr~

pw3nCeSs appLe said...

Goodluck sheila! jgn nebes2..hehe ;)

Anonymous said...

Salam.. How's ur first day at Sime Darby? Hope everything ok and have fun ya!

Anonymous said...

hye sheila. ade link fb ak? nak add.. :)

Anonymous said...

salam. nak tanya elaun intern kat sime darby berapa ye?

sheila said...

intern dekt sime darby elaun dia rm800..klu kite apply cuti akn ditolk dr elaun.

hazwan saniy said...

mcm mne nk mohon ye?

Anonymous said...

Macamana nak apply internship kat sime darby ye?

siti amira said...

kak kat practical tu ape je yg kena buat. akak lulusan kos ape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA