~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, July 11, 2010

motor yang boleh dinaiki 9 orang, ada yang kena duduk dalam baldi

sekarang ini dekat pasaran dah banyak sangat jenis atau design kereta dikeluarkan. ada yang besar, kecik, pendek, panjang, tinggi, dan rendah. ada yang boleh duduk 5 orang, 2 0rang and 9 orang pon ada..itupun kalau mpv lah.huhu



tapi pernah tak korang tengok motor yang boleh dinaiki 9 orang? macam mpv gitu..hoho..mesti xpernah kan.kalau pernah pun just 4 orang aje kan..tapi korang jangan terkejut pulak, ada moto yang boleh naik sampai 7 orang atau lebih.


dia bukan calang-calang motor, bukan jugak motor roda tiga, atau motor berkuasa tinggi ke hapa..tapi ianya just motor capuk sahaja..hoho


comel giler budak yang dok dalam baldi tuh..huhu..siap joget-joget lagi..haha..yang kesian baby yang belakang sekali tuh..kalau silap lap maunye tertinggal kat belakang..hoho

* kredit to email from acik

3 insan terpilih:

ahsfantasy24 said...

uiks!
hoho klakarny..
isau tkot jtoh bb lam bldi tus..
huk3!

fideila said...

jangan risau..diorang dah lama dilatih..huhu..

dunspeak♥ said...

haha..kesian kat bby tu tersisih..duk lam bldi jerk..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA