~CEPAT KLIK LINK INI~

Monday, July 26, 2010

rumah pokok lutsinar

pernah tak korang semua tengok rumah invisible. bukan rumah itu tiba-tiba hilang ke apa.tapi ia tak boleh dilihat  dengan mata kasar. korang paham tak maksud aku ini? hehe.

bukan calang-calang rumah yang aku nak cerita ini. tapi ia merupakan rumah pokok. begi sesiapa yang tak tahu rumah pokok itu macam mana. ia seperti rumah dalam cerita do re mi. tapi rumah ini moden sikit lah.hehe

rumah pokok ini seperti sebuah kotak kaca yang tidak boleh dilihat apa yang ada di dalamnya..sangat misteri..huhu..kalau korang still tak dapat bayangkan macam mana bentuk rumah ini korang tengok jela gambar di bawah ok.





* ihsan dari google

rumah ini juga di panggil tree house invisible dalam bahasa inggeris nya..sangat unik tapi sebenarnya rumah ini wujud dan terbina di Sweden.


ini merupakan struktur hiasan dalaman rumah pokok ini.

1 insan terpilih:

Sofia said...

best betui klu dapat rumah cmni...

relax aje atas pokok,smbil2 tuh klu lapar, leh la pegi petik buah rambutan... kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA