~CEPAT KLIK LINK INI~

Wednesday, May 23, 2012

saya tujukan lagu ini untuk seseorang yang telah lama menyepi

assalamualaikum..

malam ini nak berjiwang-jiwang sikit walaupun hati tengah sakit sebab dekat rumah sewa ni tak ada air langsung. setitik pon tak ada..dah macam musim kemarau dah. nak terkencing ker apa ker, semua kena tahan. kalau ada jugak yang membuang tanpa menggunakan air, memang salute lah kat dia. eiiii..

hari ini nak cerita pasal satu lagu lama ni..dari kumpulan Carpenter. actually lagu ini ada sorang Hamba Allah ni suruh dengar..jadi, sheila pon dengar lah. lama-lama layan, best pulak kan. actually, dah lama dah dia bagi lagu ni, tapi baru hari ni nak cerita. hhehe

sheila tahu mesti dia akan baca blog ini, sebab dia dah janji dia akan baca blog picisan ni. yelah, dia pun dah lama menghilang, jadi dengan adanya blog ini mungkinlah dia dapat tahu pasal perkembangan sheila. tak tahulah kenapa dia menghilang tiba-tiba. sedih jugak sebab tanpa ucap apa-apa, terus jer senyap kan. bila entah dia nak muncul balik pun tak tahulah..hurmm


lepas dah dengar lagu ni, sheila pun tujukanlah sebuah lagu dari kumpulan Carpenter jugak, tajuknya Only Yesterday. actually, sheila suka lagu ini sebab lirik dia. muzik dia pun best jugak. lagu-lagu lama ni sebenarnya ada nilai sentimental jugak kan. hehhee..hope, si dia tu akan bacalah blog ini. bukan penulisan ini ditulis sebab rindukan dia. tapi cuma sajer, nak bertanya khabar. hahahha..buat apa nak ingat orang lain yang tak mungkin ingat kat kita kan. kalau ingat pasti akan mesej, tapi kalau tak, buang masa pulak kan. banyak lagi benda boleh buat. huhu..okalah, selamat melayan lagu dari Carpenter ini. wasalam



2 insan terpilih:

Anonymous said...

I am ѕuгe this post has touched аll the internet viеwers, its really гeally good paгagraph on
building up neω blοg.

Feel free to surf to mу web site ... battery operated cars for kids

Anonymous said...

Τhank you for ѕharing youг thoughts.
Ι really аppreсiаte уоuг efforts and I
ωill be wаiting fοr youг neхt poѕt thаnκ уou оnсe agаin.


My blog :: ringinginearstreatment.blogspot.com
Also see my page - ringing in ears treatment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA