~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, June 17, 2012

nak dapat duit? jom join Says.com

assalamualaikum..

pernah tak kamu semua dengar mengenai Says.com? satu lagi website bagi para facebookers untuk menjana duit.  tak susah pun. kalau korang mempunyai ramai peminat, followers, friends, or what so ever, memang akan kaya raya kalau join says.com ini. 

baru buat semalam, sebab tu earning pun ciput jer..hehe


register secara percuma sahaja, dan memang senang nak dapat duit berbanding dengan churp-churp. setiap 1 jam dia akan update duit kita. tapi cara dia tetap samalah, kena sebarkan link iklan yang dia bagi samada dekat facebook atau pun twitter. kalau korang memang addicted with FB atau tweet-tweet, memang sesuai sangat join benda alah ni..cara-caranya senang sahaja.

1. click link says.com or go to says.com
2. create new account
3. update your profile
4. go to recommendations
5. share iklan-iklan dekat facebook or twitter (one click rm0.20sen)
6. boleh invite other friends tok join (nanti kita dapat duit jugak dalam rm1/per person for frens who join)
7. setiap 1 jam akan diupdate earning yang kita dapat..
8. DONE!!

very easy, breezy, freezy kan..hehe..kalau sesiapa yang berminat boleh klik all those link..mana yang macam tak percaya or malas nak buat, its okay..sekadar mencuba..mana tau untung sabut timbul kan..hehe..ada membe sheila dia dah dapat rm400 lebih dalam masa kurang berapa minggu. mungkin sebab dia ramai followers and friends yang boleh tekan link dia kan..tapi kalau yang kurang kawan macam sheila ini mungkin slow sikit..huhu..its okay..ada rezki tak kemana ye dop? hehhee..jadi, selamat join!!


8 insan terpilih:

Mr. Z dan Mis N said...

maaf sekadar memberitahu..saya dah join..selepas beberapa kali cashout..says seakan tidak lagi memberi income walaupun link yang diiklan kan diklik..

ahsfantasy24 said...

wah..
boleh cuba nei,
nuff slow sgt. huu~

Blog Epic Scene said...

hai~ 1 share berapa sen???

sheila said...

mr z: maybe sebab yang klik tu orang yang sama kot..sebab kita perlukan unique visitor bermaksud mereka yang berlainan..rasanya lah kot..heehe

ahsfantasy: boleh2 marilah kita join beramai-ramai..hehe

BES: kalau ada orang klik iklan dpatlah 20sen. kalau kita ajak orang lain join dapatlah rm1

newhairstyles said...

kenapa lambat sgt nak dpt verification kod

newhairstyles said...

macam mana dia orng bayar kita

eladam said...

helo..sory ye i nak tanya.. i baru join je says.com ni. yang 'special' tu, if yg belum completed ,kita share, kita dapat rm10 ye? i dah share, tp x dapat pun, nape eh? belum completed pon lagi..

sheila said...

kdg2 dia lmbt sikit nk naik amount tu..so knelh bersbr..insyallh lagi rajin kite promote lg cpt duit naik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA