~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, September 23, 2010

Pakaian Tradisional The Contest

fieza 1

assalamualaikum..
malam ini aku nak masuk contest dari blog Hafidzah Hafidz..
tarikh tutup pada 27hb oktober 2010..
so cepat-cepat join..nanti terlepas pulak.huhu 
nak tahu syarat-syarat contest ini kena pergi blog beliau ok..
dengan itu aku mempertaruhkan gambar di bawah sebagai memenuhi syarat contest ini.


gambar di atas di ambil bersama dengan rakan sekelas aku. masa ni ada ambil picture class, 
so cameraman ada sediakan props macam kat atas tu. 
jadi, lepas dah amik picture kitaorang pun berposinglah dengan prop-prop tu. 
dah la pakai baju kurung.hehe. lagipun time tu hari jumaat so kena pakai baju kurung..hhuuhu. 
cuba teka aku yang mana?? hehe..mestilah yang suci murni berbaju putih..haha

dengan itu saya mengetag 2 orang
1. baz
2. sharifah

ok..setel!!

8 insan terpilih:

Bazilah Hashim said...
This comment has been removed by the author.
hafidzah hafidz said...

CEK!!! hehe..nice pose..best nyee amek gambar ramai2..amek gambar clz ea?? hmmm..bagus2..btw, tq 4 joining the contest..tomei org yang pakai baju kurung putih tu..hehe

hafidzah hafidz said...

oooo, btw, button follower, ade kat ats sekali..bawah header..hehe

fideila said...

hehe..tq semua..

mRa said...

suke pic kelas yg ade props!
goodluck dear!

mRa said...

suke pic kelas yg ade props!
goodluck dear!

mRa said...

suke pic kelas yg ade props!
goodluck dear!

sueRAFE said...

nice shot !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA