~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, September 9, 2010

puding sedunia di pagi raya, sabarkan diri sebelum melantak semua

hari ini aku tolong emak buat puding jagung dengan rendang daging. lenguh tangan aku nak menggaulnya. dah la tangan aku ni comel je..hehe. tak sabar rasanya nak melantak semua makanan kat dapur tu..hehe.

semalam pulak aku tolong makcik aku buat biskut cornflakes coklat..kerja aku cuma masukkan dalam sarung dia je. family kitaorang terutama sepupu aku semua suka biskut tu..

aku gerenti biskut tu mesti laris punya masa raya. tinggal sarung je dalam balang nanti..huhu. selain itu aku tolong emak aku buat puding roti dengan kek coklat..memang sedap wa cakap sama lu semua..tak sabar nak ngap..hehe..kalau boleh raya tahun ni semuanya puding sedunia.hhehe


biskut cornflakes coklat


puding roti


puding jagung

ihsan: google

tahun ini aku tak tahu balik kampung ke tak..sebab semuanya kerja..tak cuti panjang..kalau cuti panjang pun balik rumah mertua diorang je..huhu..sedih betulla..agak-agak kepada blogger yang area selangor tu nak datang rumah, jangan malu jangan segan, serbu je rumah kitaorang walaupun sebenarnya aku yang malu nak jumpa korang semua..hehe

ok lah..esok dah hari raya..di kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua blogger dan readers di luar sana..ingat jangan makan banyak sangat..lepas raya kena cek paras gula..takut ada yang ternaik pulak..hehe..

kepada mereka yang ingin balik kampung, bawak kereta hati-hati, tapi kalau kamu sekadar penumpang, pesan dekat pemandu supaya drive carefully okay..

1 insan terpilih:

fauziah derani said...

conflake coklat tu, tlg credit nama aku ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA