~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, June 12, 2011

sebab dah lama tak update blog

assalamualaikum, sambil mata tengok AF yang membosankan ni, tangan aku pulak ligat menaip kat laptop. lagi best dari mengadap AF yang propa jer tu.huhu..

mesti korang pelik kan, aku dah lame tak update blog ni. bukan merajuk ke apa, cuma aku busy. biasalah orang dah bekerja. huhu..lagi satu, aku kadang-kadang duduk dekat rumah sewa seksyen 13 shah alam tu, lepastu terlupa pulak nak bawak laptop, so menahan diri sajalah dari mengonline kan diri.

esok pulak nak kena pergi training dekat Midvelly. atoyai..kena bangun awal lah pulak. gerenti penat punyalah. tapi aku tak boleh nak mengeluh ke apa, sebab ini jalan yang aku pilih nak kerja. tapi, memang best jugak bila kerja ni, dari duduk dekat rumah buat benda yang sama. 

okaylah, ada masa aku update lagi yer kawan-kawan. muaahh! luv u all! hehe..assalamualaikum



1 insan terpilih:

ahsfantasy24 said...

ehhe..
bestny da stat keje..

bgun awal tu awet mude,
huu all d best! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA