~CEPAT KLIK LINK INI~

Friday, October 29, 2010

Ferrari Theme Park di Abu Dhabi

assalamualaikum..dekat dunia ini ada banyak theme park di seluruh negara. ada Disneyland, Genting Theme Park and so on. tapi kalau korang nak tahu Disneyland pun ada masalah dalaman nye tau. tak semua orang suka pergi Disneyland terutama yang dekat Hong Kong. so janganlah pergi Disneyland..hehe saja je okay nak sedapkan hati sebabnya tak dapat pergi huhu

oleh itu, aku nak rekomenkan satu theme park ni. sangat hebat dan mantap seyhh..adoi kenapa setiap entry aku ada ayat mantap dan hebat ni..tapi memang mantap dan hebat aku cakap sama lu beb..okay stop-stop using that words sheila..hehe

tapi theme park ni ada kat Abu Dhabi. aku tak pasti sama ada dia sudah di buka atau baru nak plan aje..tapi yang penting ia akan di buka pada bulan oktober 2010. maknaya dah buka lah kan? hehe. serius kalau korang memang peminat Ferrari pergilah theme park ini.

apa kena mengena ferrari dengan theme park pulak ni sheila oiii?? ferrari tu bukan ke kereta, takkanlah kena pakai kereta ferrari baru boleh pergi theme park ni?? emo sebentar pulak. biasalah dah final exam ini emosi sering terganggu sedikit..hoho

oklah, malas la nak membebel. korang layan jela gambar kat bawah yang aku dapat dari acik aku ni..hehe.
.i wanna go FERRARI THEME PARK!!!!!!!!














kalau sesiapa yang nak merasa naik Ferrari tapi tak mampu beli bolehlah pergi theme park ni. bukan satu kereta sahaja korang boleh naik, tapi suka hati korang lah nak naik berapa bijik pun. tak payah bawak lesen kereta pun korang dah boleh bawak. aku bagi free-free je korang naik. amacam, pertimbangkanlah tawaran aku ni ea..hoho

1 insan terpilih:

rossoneri said...

pergh,bestnyaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA