~CEPAT KLIK LINK INI~

Tuesday, November 22, 2011

lulus jian KTI..lepas ni ujian JPJ pula..

assalamualaikum..

alhamdulillah, hari ini aku dah lulus ujin KTI kereta..hehe..dah berjaya bawak kat jalan raya, lebuh raya, roundabot and semualah. cuma yang terkial-kial lagi masa kat parking. banyak sangat step kena ingat..tapi kat bukit aku dah berjaya..yeehhaaa..lepas ni bolehlah buat ujian JPJ pulakk..mintak-mintak semuanya okay..

bila dah setel kereta punya hal, bolehlah aku teruskan ke motor pula..eii yang ni lagi aku takut daripada kereta..padahal kereta tu lagi besar dari motor and mencabar kan..kereta kita duduk dalam itu jer..motor kita terdedah kepada bahaya. lagi-lagi aku ni tak pernah langsung bawak motor..isy menyesal pulak pi amik lesen motor ni..hurmmm

anyway, korang doakan akulah iyer supaya berjaya mendapatkan lesen. lepas ni dah boleh lah balun kereta sape-sapa yang kat rumah tu. tak pon mintak kereta baru ker kan..takpayahlah mahal-mahal sangat macam Myvi ke, Viva ker..cukuplah Suzuki Swiftt..huwawa...demand tol..tapi, itulah kereta idaman aku tauu..so, till the end..chaww..mood happy!!

1 insan terpilih:

farhana_aziz said...

dont worry..mesti lulus..akak dulu skali je test dh lulus.jgn panik.rilek je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA