~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, August 8, 2010

aisy studio: 1st giveaway


assalamualaikum. hari ini aku nak masuk giveaway lagi datangnya dari blog aisy studio. ada beberapa komen ringkas daripada aku terhadap blog aisy studio ini. hehe.

1. masa 1st aku bukak blog aisy studio aku dah tertarik dengan warnanya yang lembut. i like! hehe
2. lepas itu aku tengok dia punya header dah sangat kreatif. cuma kalau di kreatifkan lagi mesti gempak punya
3. then bila aku scroll ke bawah, aku tengok susunan dalam blog aisy studio agak kemas dan senang di baca
4. bila aku scroll lagi ke bawah, aku dapati blog dia simple. tak banyak gambar sangat. and tak banyak widget sangat. itu yang aku suka! hehe
5. tapi kalau ada banyak gambar tentang item yang dijual mungkin lebih menarik dan memudahkan pembaca untuk menilai
6. then, kalau berwarna-warni sikit tapi jangan terlalu sarat mungkin lagi menarik untuk dibaca.
7. yang lain semua ok! i like! hehe

ok, itu sahaja pandangan daripada saya tentang blog aisy studio. dengan itu saya mengetag zara untuk join giveaway ini. wish me luck ok!

1 insan terpilih:

NAA said...

tq... wait for the final yep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA