~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, August 5, 2010

aktiviti berblogging terpaksa di hentikan

hari ini cuma nak tulis simple entry sahaja. lagipun sekarang ni dah nak busy. banyak sangat assignment, test and projek yang kena buat. semua nya datang serentak and nak kena hantar pun dalam masa yang terdekat. adoiii poning den.

jadi, cuma nak bagitahu mungkin dalam masa yang terdekat ni tak dapat nak update new entry. kalau ada masa baru aku update ok. nak masuk contest pun macam takda masa. so aku hold dulu lah kejap demi menumpukan pada pelajaran.

insyaallah kalau ada masa and cerita best baru aku update. aku risau jugak takut nanti dah tak ada orang langsung nak baca blog aku ini. tapi nak buat macam mana. aku ada komitmen pada pelajaran, itu yang lebih penting. so wish me luck ok.

2 insan terpilih:

yin nordin said...

takpe. owg ttp akan mengikuti pekembangan semasa saudari. harap saudari berusaha gigih. saya mendoakan kejayaan saudari. cak!!

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA