~CEPAT KLIK LINK INI~

Monday, November 1, 2010

apa jadi kalau facebook muncul sebelum merdeka

assalamualaikum..selamat petang semua. tadi aku ada cek inbox email aku. then my aunty ada bagi one email yang aku rasa kelakar sangat. entah pape and mana dapat entah idea diorang sampai nak buat macam tu sekali. mesti korang tertanya kan apa benda lah yang kelakar sangat tu.hehe

seperti yang korang tahu, sekarang penggunaan facebook sudah semakin meluas. boleh dikatakan semua orang ada facebook. termasuk jugaklah budak-budak kecik sekolah rendah pun sibuk nak berfacebook. balik sekolah aja terus duduk depan komputer bukak facebook. sampaikan makan pun dah taknak. isy-isy dasyat betul penangan facebook ni kan.

masa mula-mula memang lah boleh jadi addicted dengan facebook ni. tapi dah lama nanti bosan pulak rasanya. tapi okay what facebook ni sebab orang yang kita tak pernah tegur and kita minat kat sekolah dulu tetiba tegur kita dalam facebook. best ape..hehe..tapi aku tak mengalaminya lah ea.huhu..siapalah yang nak minat aku kat sekolah tu. budak comot ni.

tapi pernah tak korang fikir, apa jadi kalau facebook ni muncul masa zaman sebelum merdeka lagi. kiranya macam 55 tahun lepas ke. mesti pelikkan..korang layan jela facebook kat bawah ni sekiranya ia muncul 55 tahun lepas..huhu..kelakar wehh..inilah email yang aku terima tadi..hoho..











kalau korang tak nampak sila tekan untuk pembesaran ok..thanks to acik sebab bagi email..credited to all yang bagi..

1 insan terpilih:

Aleeya said...

hehehe klako kan...dpt gak emel n tag neh dlm fb...hahahhaa mmg lawaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA