~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, November 11, 2010

Contest Makan! Makan! Makan!


assalamualaikum..
alam ini aku nak masuk contest Makan! Makan! Makan!
dari blog SharpShouter
tarikh tutup adalah pada 12 november 2010
dengan itu aku mempertaruhkan gambar di bawah:


aku suka gambar ini adalah kerana gambar ini diambil semasa aku berbuka puasa di Pizza Hut, dan Pizza Hut merupakan fast food yang aku sukaaa sangat makan!  kalau nak tahu masa ni, aku makan 4 keping pizza dan satu pinggan spagetti..hehe. gambar di atas menceritakan bagaimana laparnya aku masa tu ea. kalaulah picture tu boleh bergerak, mesti korang dapat tengok betapa lajunya aku makan dengan hanya sekali sedut sahaja..hehe


gambar yang ini pulak aku ambil masa makan Sundae dekat McDonald. boleh dikatakan semua gambar aku tengah makan adalah dekat fast food.hehe. aku suka gambar ini sebab ia menceritakan betapa happy nya aku pada hari itu ditambah lagi dengan kemanisan dan kesedapan icecream yang mampu membangkitkan lagi rasa happy aku tu . macam kata-kata kat belakang tu..ENJOY..
i lovin it!!

okay itu sahaja dari aku..wish me luck!! tq!
kalau nak tahu syarat dengan lebih lanjut, 
cepat-cepatlah terjah blog SharpShouter..

3 insan terpilih:

Lady SharpShouter said...

mkn spageti tak pandang kiri kanan dah nih. haha

tq join.penyertaan diterima.sila alert masa pengumuman nnt k.

gud luck!

fideila said...

TQ!..

hope ada luck nanti..

Jelly Beku said...

hi..jangan luper contest jelly beku ok..tunggu resultnya...jangan lupaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA