~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, December 26, 2010

GAMBAR ARTIS SEKITAR ANUGERAH SKRIN 2010

assalamualaikum. malam ini aku tak tahu nak tulis pasal apa. emosi tengah kurang stabil memikirkan permohonan  yang aku buat tu samada diluluskan ataupun tidak. kalau tak diluluskan aku redha sajalah. jauh pun jauh lah. hurm.


disebabkan semalam aku ada tulis serba sedikit mengenai Anugerah Skrin 2010 yang membosanlan itu, kali ini aku nak letak beberapa gambar artis kita yang berfesyen sakan pada malam itu. kalau tak silap aku, tema Anugerah Skrin 2010 ini adalan Glam.. so kita tengok glam yang masih menjaga batas atau glam mengalahkan orang putih.

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

lisa surihani dan miasara ~ so cutee both of them!!

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

nasha aziz ~ suka tengok dia..tetap maintain gojess!!

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

erra fazira ~ sukaaa sangattt dress dia,, lovely!!

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

fasha sandha ~ baju dia memang cantik and seksi as always!

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

jue aziz ~ cantikkk macam baju kahwin!!

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

a aida and the gang ~ tak nak kalah jugak dalam bergaya!

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

wan nor azlin ~ sopan...

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

anak pun nak glam jugak walaupun baju a little bit besar..

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

amber chia ~ dah nama pun supermodel, mestilah da boom kan!!

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

scha al yahya ~ tak dapat nak bergandingan dengan Awal Ashaari..

GAMBAR ARTIS DI RED CARPET ANUGERAH SKRIN 2010

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

fouziah ghous ~ seksii

 Gambar BEST DRESSED Anugerah Skrin 2010

juliana evans ~ so simplee

gambar red carpet anugerah skrin 2010

norish karman ~ also simple

gambar red carpet anugerah skrin 2010

hajah ziela jalil ~ sopan tapi tetap cantik

gambar red carpet anugerah skrin 2010

fara fauzana ~ sudah pandai seksi dia ni..hehe

gambar red carpet anugerah skrin 2010

farahdhiya ~ cantikk

gambar red carpet anugerah skrin 2010

oh nooo!! so weird!!


rafidah ibrahim ~ ayuuuu!!

so, korang nilai lah sendiri samada artis malaysia sekarang ini sudah pandai bergaya atau tidak. adakah mereka sudah mampu mengalahkan artis hollywood dan bollywood?? walaupun tak tercalon, tetapi tetap nak nampak diva and meletopp okay!! itulah dia semangat artis malaysia setiap kali datang big event macam ini. masing-masing tak mahu kalah ye!!

next entry aku akan letak gambar artis lelaki pula ea..!! nantikan!!

credit to: zon artis, profhariz dan farawahida

1 insan terpilih:

Tuan-Belog said...

minat kt gmbar last je...
sejuk mata tgk cikgu siti...kehkehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA