~CEPAT KLIK LINK INI~

Sunday, December 26, 2010

MALAYSIA MENANG TEWASKAN INDONESIA DALAM PIALA SUZUKI AFF 2010

assalamualaikum..malam ini aku tak dapat tengok bola Piala Suzuki antara Malaysia dengan Indonesia sebabnya rumah aku punya televisyen channel RTM 1 dah hilang.hahaha tapi ada aku kisah..sebabnya aku memang tak suka sangat tengok bola..maknanya takdalah fanatik sangat kan..haha

tapi aku ada jugaklah mintak sumber-sumber yang boleh di oercayai untuk bagitahu siapa yang menang dan golkan..menurut dia, Malaysia dah berjaya golkan 2 gollllllllllll!!!!!!!!!!!!!!yaaaahhhhhhhooooo..excited pulak aku ni.

aku harap Malaysia dapat teruskan golll lagi ea..tumpaskan Indonesia ituuu!!! yehhaaaa!! okay itu sahaja berita terkini..haha..

1 insan terpilih:

armouris said...

tahniah Malaysia! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA