~CEPAT KLIK LINK INI~

Wednesday, May 25, 2011

kalau dia suka kita, kita kena suka dia ke?

assalamualaikum, 
aku nak tanya korang semua, kalau ada orang suka kita, 
apa patut kita buat sedangkan hati belum bersedia?


1) buat-buat suka dekat orang tu, walaupun hati kita tak rasa apa-apa

2) layan aje, walaupun tahu dia akan pikir kita suka kat dia jugak

3) menjauhkan diri daripada dia


4) buat-buat tak tahu/ tak paham


5) beritahu perkara sebenar tentang perasaan kita


6) terima dia seadanya


7) cuba untuk suka dekat dia

bagi anda semua, mana yang patut di lakukan untuk menghasilkan win-win situation?

2 insan terpilih:

.zara. said...

bagitau benda sebenar...
terpulang pd si dia nak judge macam mne...
kalau dia still suka kat kite,
request masa tuk lebih mengenali...
itu yang terbaik daripada main tarik tali... ;)

Yin N said...

luahkan apa yg kita rasa. Jangan ada salah tafsiran atau andaian dalam persahabatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA