~CEPAT KLIK LINK INI~

Wednesday, February 15, 2012

ada sesiapa boleh tolong saya tak?

assalamualaikum..

alhamdulillah sesi pertukaran url lama ke url baru bagi blog KONICHIWA sudah pon berjalan dengan lancar walaupun pening kepala nak selesaikan macam mana. semuanya sheila buat main hentam kromo jer and adalah jugak tengok dekat tutorial-tutorial yang blogger lain buat. dengan penuh kesabaran nak tukar benda alah ni tau akhirnya berjaya jugak. walaupun banyak masalah akan datang nanti.

sekarang yang sheila risau bila orang lain nak tengok blog ini. yelah ada sesetengah post ada yang dapat hit tinggi dekat GOOGLE. contoh boleh tengok dekat popular post sebelah ini. jadi bila sheila try google post yang dapat hit tinggi itu, dia still guna url yang lama. so bila ada orang tekan mesti akan tulis THIS BLOG HAS BEEN REMOVED. so sheila nak buat macam mana ni ea?

rasa macam rugilah nanti, elok-elok dah dapat hit tinggi dekat google tapi last-last tak boleh bukak. ada ke cara lain ek nak dapatkan balik hit post tu? macam mana orang lain nak tengok even dah bertukar url baru? dah try export import blog pon tapi still macam tu jugak..hurm

nampaknya kena repost balik lah ek? itu jelah satu-satunya cara nak dapat balik walaupun mengambil masa yang lama. semua follower sheila pon agak-agak boleh ker tengok balik blog sheila ini? adoii pening-pening..bukannya sheila pandai sangat bab-bab macam ini..ada sesiapa boleh tolong x?

3 insan terpilih:

.zara. said...

tgk sini :

http://maribinablog.blogspot.com/2009/11/memindahkan-visitor-secara-auto.html

http://t4belajarblogger.blogspot.com/2011/05/cara-membuat-url-link-redirect-pada.html

xtau jd ke x. zai google je. heee

sheila said...

thanks zai :)

Anonymous said...

ping satu persatu semua entri anda ke pingler.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA