~CEPAT KLIK LINK INI~

Thursday, February 23, 2012

yaahhooo! saya dekan lagi !!

assalamualaikum..

alhamdulillah..sejak pukul 12 malam semalam semua orang dah pakat happy and tersenyum kambing. semua pun pakat post kat facebook dengan ucapan Sukur Alhamdulillah.. nak tahu sebab apa? sebab keputusan peperiksaan akhir untuk semester lepas dah pon keluar. masing-masing pi dok depan email and asyik refresh jer sebb UiTM hantar result kat situ.

sheila yang tengah gundah gulana sebab menunggu email dari uitm punyalah lambat. dahlah ati tambah debar-debar bila kawan semua dah mengucapkan syukur masing-masing. tepat jer pukul 12.40 malam, sheila try refresh lagi email and ternampaklah satu email masuk dari uitm..huwawa..makin cuaklah beb.

dengan lafaz Bismillah, sheila scroll email tu ke bawah, tengok dapat B+ jer, A pon ada baper ketul jer..masa tuh tak tengok pon dapat GPA baper. bila dah habis tengok grade, terus mata tertancap kat sederet number tu and secara automatik mulut ku menjerit..yaaaahhooooo!!!!!!


Alhamdulillah, sheila dapat dekan lagi sekali !! walaupun tak banyak tapi tetap bersyukur. tak sia-sia sheila stay up masa exam, sampai rasa macam nak pengsan bila study. macam-macam dugaan dan cabaran masa semester lepas. dengan emosi terganggu bagai. tapi akhirnya berbaloi-baloi..mintak-mintak semester akan datang result sheila akan makin awesome supaya konvo nanti dapat kelas pertama!! Aminn

* alhamdulillah jugak sebab half of sheila punya claz dapat dekan. berbaloi dapat lecture yang bermacam ragam ni. hehehe..hurmm macam manalah kawan sheila yang sorang tu kan.. okay ker tak result dia? apa pon hope dia lulus dengan cemerlang..wasalam

4 insan terpilih:

-SUPERGIRL- said...

tahniah ! hihi

[ wanni ] said...

tahniah sebab dapar dekan! hebatnya!

✿Sara Mayy✿ said...

wahh, tahniahhh :))

Anonymous said...

huhuhu pandainyaaa...dekan LAGI....berturut2 dekan...pandai...tahniah ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA