~CEPAT KLIK LINK INI~

Monday, June 21, 2010

casing komputer dan laptop yang unik dan comel

setiap apa yang kita miliki pastinya kita mahu barang itu dalam keadaan baik kan. kalau boleh kita nak balutkan dia dengan sesuatu yang menarik, tertarik da bomm sebabnya kita tak mahu barang tersebut tercalar ataupun rosak.

contoh barang yang sering kita balutkan ialah telephone, kad matrik ataupun laptop. sekarang ini pun ada banyak casing yang dijual di kedai-kedai. macam-macam jenis dan gaya. tapi pernah tak kita terpikir nak balutkan komputer kita ini? bukan laptop tapi pc anda.


cool...





macam music box pulak...




wah, kreatif..


smart seyh..


hadiah perkahwinan...


ops seksi..huhuh


mouse yang kuno...


recycle bin..


komponen moto siapa punye la ni..

yang ini pulak casing laptop..comel sangat!!


macam bantal..







arghh comelll!!


5 insan terpilih:

saya_arief said...

smart..

AyieBlog said...

salam,casing semua diatas macam pernah dilihat dalam youtube,best kan kalau dapat create satu casing kita.. memang gempak habislh :)

musethekiller@josh said...

lawa2 sume.. nak satu lah!

Fay Nana (Cik Fana) said...

mane la mau carik casing mcm ni kat sini. :P

saya_arief said...

nak 1..
hohoh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA