~CEPAT KLIK LINK INI~

Tuesday, June 22, 2010

pertama kali di tag..jakun sebentar



untuk pertama kali sejak pembabitan aku dalam dunia blog ini aku telah di tag..haha..orang lain dah banyak kali aku baru sekali..hehe..jakun sebentar..terima kasih kepada jaya jr kerana telah mengetag saya..hehe

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
KONICHIWA..sebab konichiwa tu maksudnya macam hello.. so hello kepada sesiapa yang datang ke blog ini

3. apa method dlm penulisan anda?
macam2..kaji selidik ada, merapu meraban ada..sukahati aku nak tulis apa..hoho

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
pernah..baru-baru ini..tapi bukan nak hapuskan lah cuma nk stop sebab dah takda idea..huhu

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
pernah..my sister and dia bagi positive komen..terasa seperti mahu baca lagi..bangga..hehe

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
tak kisahla orang tu nak cakap apa..yang penting aku happy..and ada orang datang ke blog aku ni..

7. bila blog anda diberanakkan?
tahun lepas..tak terfikir pun nak buat blog.semuanya gara-gara my lecturer..

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
of course la my BEL lecturer. sebab dia yang suruh student dia buat blog..


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
masa kat sekolah takda blog.yang ada blok sekolah aje..haha

10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.

  • fay nana
  • top_ex30
  • syuq
  • hanny
  • boey
  • arol
  • kurawk
  • zzff
  • d_na

1 insan terpilih:

AROL DSHW said...

thanks yeah! :)
arol sudah publish di blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA