~CEPAT KLIK LINK INI~

Tuesday, June 22, 2010

kalau nak kahwin, tak payah sewa baju mahal-mahal. berbogel pun boleh

sebelum korang semua baca entry ini, aku nak korang mengucap banyak-banyak dulu..huhuu..sebabnya agak sensored sikit.

aku bukannya nak buat entry lucah, cuma nak kongsi picture yang aku dapat dari email ni..hehe..masa aku dapat email ini, aku tak tahu nak cakap apa. aku tak sangka ada jugak orang yang berkahwin pakai baju macam ni. memang jimat kos betul lah.

aku tak pasti jemputan yang datang wedding tu dibekalkan dengan penutup mata atau tak..haha..korang layan jela ea. jangan tengok lama-lama ok. memang seksi beb..haha










3 insan terpilih:

suhaida shukor said...

lambat nye load gambar

fideila said...

sori sangat..da prob..hope dah dapat tgk

niesz said...

eee...bodo nye dorng ni..ha..kan da kene..kalau ye pon xmalu..xyah la smpai mcm tu..pelik tul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA