~CEPAT KLIK LINK INI~

Friday, June 25, 2010

giveaway at F.O.S

hari ini aku tak ada idea nak buat entry, so tengah aku tengok-tengok kat dashboard blog aku ini, bukan kereta ea tetiba aku terjumpa satu giveaway ini. bila dah terjumpa perkataan giveaway tu, aku apa lagi mulalah baca syarat-syarat penyertaannya tanpa segan silu..haha..


kali ini adalah Giveaway at F. O. S.. aku rasa F.O.S tu stands for Firdanii Online Shop.. ini baru first time aku pergi blog F.O.S ni. bila aku tengok barang-barang yang dia jual memang comel-comel and sesuai untuk semua peringkat usia. kalau korang semua tak percaya, meh tengok handmade bag yang diorang telah hasilkan..hehe




dah tengok dah? cantik tak?? mestilah cantik..comel-comel semua, boleh dipakai di mana sahaja untuk apa-apa majlis pun. kalau nak lebih lanjut pergilah blog Firdanii. kalau nak tahu, rekaan blog dia pon cantik and kemas. so sedap mata memandang..hehe..bila mata dah sedap memandang apalagi, kita pun order lah..huhu

jadi apa tunggu lagi, jom lah kita pakat ramai-ramai serbu giveaway ini..hehe..hope aku akan jadi insan yang bertuah masa cabutan bertuah nanti..haha.

5 insan terpilih:

NurHaida Che Hassan said...

tomeyy2...sapa yg pakai mesti nmpak lg comeyy..huhu

Izyan Nadiah said...

a'ah..kitorg dak smk..smk jgk ke?

Izyan Nadiah said...

a'ah..kitorg dak smk..smk jgk ke?

Izyan Nadiah said...

a'ah..kitorg dak smk..hehe..smk gak ke?

Izyan Nadiah said...

a'ah..kitorg dak smk..hehe..smk gak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA