~CEPAT KLIK LINK INI~

Tuesday, June 22, 2010

double A lucky draw contest

aduhh..kenapa begitu mudah aku nak masuk contest ni..betapa tamaknya aku..haha..ada aku kisah..aku just nak mencuba nasib aje. kalau ada rezeki dapatlah..kalau tak ada, tak pelah..boleh cuba contest yang lain pulak..hehe


kali ini aku nak masuk contest Lucky Draw Double A Contest..caranya mudah saja..just click ini
contest ini dianjurkan oleh Aleng and Azreen..sebab tu dipanggil Double A Contest..hehe. hadiahnya pun menarik iaitu setiap pemenang akan diberi header percuma + topup rm10.

contest ini sangat menarik sebab:

1. Lucky draw ini adalah anjuran dari gabungan dua blogger kreatif yg berlainan jantina =)

2. Lucky draw ini terbahagi kepada 2 kategori; kategori lelaki dan perempuan

3. 2 pemenang bertuah akan dipilih (2 pemenang untuk setiap kategori)


..

..



Syarat-syarat penyertaan :

2) Tulis entry pendek bahawa anda telah menyertai lucky draw ini. (jangan lupa link ke blog Azreen & Aleng )

3) letakkan kedua-dua banner di dalam blog anda (sidebar)

4) Sila tinggalkan link entry anda di dalam komen mengikut jantina (Kategori Lelaki : Azreen, Kategori Perempuan : Aleng )

5) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Julai 2010.



hopefully saya akan terpilihh..aminn..

2 insan terpilih:

mama zharfan said...

me singgah cni :) good luck!

aleng said...

time kasih join. gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERTULIS ADALAH HAK MUTLAK KONICHIWA